marți, 25 noiembrie 2008

Reteta iraniana dovlecei



Reteta e a Stellei de pe Culinar.
Mi-a placut cum "suna" si am zis sa o incerc, bine am facut!
E delicioasa!
Am folosit:
1.5 kg dovlecei,
3 cepe rosii medii
5-6 catei usturoi
Ulei de masline
Iaurt
Boia dulce
Menta din pliculet de ceai

Am prajit in ulei de masline dovleceii taiati subtire, i-am scurs pe hartie aborbanta, am prajit ceapa si usturoiul, am pus la scurs pe hartie.
Pe un platou am asezat un rand de dovlecei, am sarat, si am pus ceapa si usturoi, am pus al doilea rand de dovlecei, am sarat si am acoperit cu restul de ceapa si usturoi.
Am acoperit cu iaurt, peste care am presarat boia dulce si menta.












1 comentarii:

Uae Fan spunea...

Hmmm....yummy suna bine !