luni, 9 noiembrie 2009

Rulada de carne










Reteta asta este ideala pentru o ocazie deosebita.
Eu am facut-o de paste, e foarte gustoasa!
Ingredientele necesare:
Carne de porc
Carne de pui (piept de pui), carnea de pui trebuie sa fie cam 1/3 din totalul de carne.
Parmezan
Mozzarella
Spanac
Oua
Paine
Lapte
Preparare:
Carnea tocata de amesteca si se condimenteaza cu piper si sare. Painea se inmoaie cu lapte.
Se amesteca carnea cu painea inmuiata si oua.
Spanacul trebuie dat in clocot, apoi tocat.
Pe o folie de plastic se intinde carnea amestecata cu oua si paine, peste carne se presara parmezan, peste parmezan se pune spanac pe mijlocul cantitatii de carne, peste spanac se pun feliile de mozzarella.
Se ruleaza bine carnea si se pune intr-o tava unsa cu ulei.
Se unge si rulada cu putin ulei.
Se coace in aproximativ 1 ora, depinde si de cuptor.
E o reteta foarte facila si deosebita.
Merita sa o incercati!
Pofta mare!













3 comentarii:

ñ¡¢ø£ëtå spunea...

Ce-mi plac ruladele de carne ...super reteta asta!
o zi buna!

Bubulina spunea...

Multam!))
Intr-adevar, e grozava reteta asta!

Anonim spunea...

I love it when individuals get together and share opinions.
Great blog, stick with it!

My web blog; metabolic rate calculator