luni, 1 decembrie 2008

Cartofi cu carnati la cuptor







Azi am avut pofta de cartofi, zis si facut, am pregatit o masa delicioasa din cartofi.
Avem nevoie de:
Cartofi, eu am folosit 8 medii, cartofii trebuie sa aiba cam aceeasi marime ca sa se faca toti simultan
Carnati, eu am folosit carnati din carne de porc, vita, oaie
Smantana
Cascaval
3 lg parmezan
Ulei de masline
Piper, sare, marar.
Curatam cartofii si le scoatem mijlocul pe lungime si ii impanam cu carnati.
Ungem o tava cu ulei de masline si punem cartofii in tava, ii intoarcem pe ambele parti ca sa fie unsi cu ulei.
Deasupra cartofilor turnam smantana batuta cu piper si sare.(Eu nu am pus multa smantana pt ca nu am vrut ca aceasta mancare sa fie grea)
Presaram marar deasupra, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, eu am lasat aprox 70 min, puteti incerca cartofii cu scobitoarea.
Inainte de a opri focul, cu vreo 10 min inainte, scoatem tava si presaram peste cartofi parmezan, cascaval si putina smanatana.
Pofta mare!







2 comentarii:

Delicii Culinare spunea...

Yummy! Arata super bine! Cred ca o sa incerc si eu curand!

Sorina spunea...

Mmm... simplu si taaare gustos. Super reteta